Personal

Welkom bij Fit at Fifty!

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, vanaf mijn kindertijd. Voetbal en judo waren mijn passies. Mijn naam is Roger Pieter Lam, geboren in 1966 in Amersfoort. Binnen ons gezin draaide het om sport, vooral voetbal. Samen met mijn oudere broer heb ik altijd in selectieteams gespeeld en gestreefd naar het hoogst haalbare. Na mijn actieve voetbalcarrière speelde ik nog steeds met veel plezier in een lager team, maar ik kon mijn competitieve drive niet helemaal kwijt.

Na een lange periode van weinig tot geen sporten, besloot ik in mei 2010 de draad weer op te pakken. Ik zag een poster voor Climbing for Life en dacht bij mezelf: dat wil ik ook kunnen doen. Op dat moment was ik te zwaar en niet fit. Ik begon met wandelen en een beetje fietsen op een oude mountainbike. Nu loop en fiets ik veel en ben ik op een gezond gewicht om al deze activiteiten met succes uit te voeren.

Op deze website en mijn blog deel ik mijn voortgang en wat ik heb gedaan. Ik hoop dat je er plezier uit haalt en misschien zelfs wat motivatie kunt halen. Uiteindelijk moet je het zelf doen. 

“Er is maar één tegenstander en dat ben jij, You only have to Beat Yourself!!”


Fit at Fifty gaat over sporten als je de 50 bent gepasseerd. Het is belangrijk om te weten wat je wel kunt doen en wat minder wordt naarmate je ouder wordt. Er zijn enkele zaken waar je rekening mee moet houden als het gaat om sporten, gezondheid, vitaliteit en motivatie. Op deze website zul je informatie vinden over deze onderwerpen, evenals tips en advies om fit en gezond te blijven naarmate je ouder wordt.

Ik nodig je uit om rond te kijken, artikelen te lezen en geïnspireerd te raken. Fit at Fifty is er om je te helpen een actieve levensstijl te behouden en je fysieke en mentale welzijn te verbeteren. Samen kunnen we laten zien dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn als het gaat om sporten en het bereiken van persoonlijke doelen.

Laten we samen werken aan een gezonde en energieke toekomst, ongeacht onze leeftijd. Doe met mij mee op deze reis naar een fitte en actieve levensstijl.
 

2007
2013
2019
2020