Game Changers “the Movie”


Ik heb op aanraden van een collega de film The Game Changers gekeken op Netflix. Voor mij als vleeseter een eyeopener, maar wel met wat kanttekeningen.

Als je bezig bent met sporten of gezond leven is het voor mij belangrijk om te kijken wat vooral het beste bij je past en waar je je prettig bij voelt.

The film heeft mij aangezet om toch een keer een langere tijd te experimenteren met een vegetarisch dieet. Daarna kijk ik wel wat het best bij mij past m.b.t. sporten en werk.

Advies is, kijk de film en bepaal zelf wat en of iets bij je past.

(Official tekst) The Game Changers is een documentaire van 2018 over de voordelen van plantaardig eten voor atleten. Het behandelt meerdere succesverhalen van plantaardige atleten, verwijst naar wetenschappelijke studies en raakt andere argumenten voor plantaardige diƫten die zich ook uitstrekken tot niet-atleten.